زبان پرتغالی

زبان پرتغالی

زبان پرتغالی از زبان های رومی به شمار می آید. حدود 240 میلیون در سراسر دنیا به این زبان تکلم می کنند و ششمین زبان دنیا از این لحاظ به حساب می آید. به دلیل هم خانواده بودن این زبان با زبان اسپانیایی، شباهت های زیادی بین این دو زبان وجود دارد. به گونه ای که گرامر این دو زبان بسیار نزدیک به هم می باشد و تفاوت لهجه این دو زبان نیز مانند تفاوت انگلیسی لهجه بریتیش و امریکن می باشد. بنابر با یادگیری این زبان می توان راحت تر زبان اسپانیایی را نیز فرا گرفت.

برای مثال کلمه گل (در فوتبال) در زبان اسپانیایی golo  و در زبان پرتغالی gol نامیده می شود و یا کلمه ایران در زبان اسپانیایی Irão و در زبان پرتغالی Irã  می باشد. علاوه بر خود کشور پرتغال که به زبان پرتغالی صحبت می کنند و تنها  زبان رسمی این کشور می باشد، 9 کشور دیگر نیز به این زبان صحبت می کنند که در بین همه آن ها کشور برزیل با بیشترین تعداد متلکم به زبان پرتغالی می باشد.

علاوه بر محدوده گسترده گویش پرتغالی در دنیا، به دلیل داشتن فرهنگ غنی پرتغالی می توان با فراگیری این زبان با آثار نویسندگان پرتغالی ارتباط مستقیم برقرار کرد، نویسندگان بزرگی همچون ژوزه ساراماگو پرتغالی برنده جایزه نوبل ادبیات، پائولوکوییلو برزیلی.

علاوه بر ادبیات در هنر هم می توان دلایل یادگیری این زبان را بیان کرد. برای مثال در موسیقی می توان فادو را نام برد. این موسیقی قدیمی پرتغالی می باشد که تم اصلی آن بیان موضوعاتی همچون دریانوردی و فقر است و محبوبیت بسیار زیادی در پرتغال و در دنیا دارد، که با یک (دو ) گیتاریست به همراه یک خواننده در مراسمات پرتغالی اجرا می شود.

در حال حاضر دولت پرتغال برنامه ویژه ای را برای جذب سرمایه گذاران خارجی دارد، که می توان با استفاده از سرمایه گذاری در بخش مسکن یا پروژه بازسازی هتل،  اقامت این کشور را گرفت. با استفاده از پاسپورت این کشور که رتبه 4 ام در بین معتبرترین پاسپورت های دنیا را دارد، می توان به بیش از 157 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا و تنها با پاسپورت پرتغال سفر کرد.

شرکت BAHAR GATE LTD  با داشتن وکلایی در پرتغال به صورت مستقیم و در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات اخذ اقامت دائم پرتغال را از طریق سرمایه گذاری انجام می دهد. در حالات سرمایه گذاری انجام شده، بعد از 5 تا 6 سال (باتوجه به نوع سرمایه گذاری)  علاوه بر اخذ اقامت دائم اروپا و سفر بدون نیاز به ویزا به کشورهای عضو شینگن اصل پول به همراه سود سرمایه گذار بر می گردد.

زبان پرتغالی

زبان پرتغالی

جاذبه های گردشگری انگلستان

در این بخش 3 مکان دیدنی انگلستان بر اساس امتیازات داده شده توسط گردشگران معرفی خواهد شد.

  • استون هنج

این بنا قدیمی ترین آثار تاریخی به جا مانده از 1500 تا 3000 سال قبل از میلاد مسیح در انگلستان می باشد، که مربوط به عصر دوران برنز و نوسنگی می باشد. ساخت این بنا که شامل سنگ هایی با وزن 50 تن می باشد،  بر پیچیدگی نحوه ساخت و هدف ساخت این بنا می افزاید. با توجه به شواهد بدست آمده، از این بنا برای مراسمات و تشریفات مذهبی استفاده می کردند. با این حال عده ای از محققین معتقدند که استون هنج یک رصد خانه می باشد.

استون هنج انگلستان

استون هنج انگلستان

  • برج لندن

زندان، رصد خانه، کاخ، موزه جواهرات همه و همه در برج لندن قرار دارند. برج لندن، که در سال 1066 میلادی تاسیس شد، جز آثاری است که کمترین میزان دست خوردگی در طی این سالیان داشته است. وجود جواهرات گرانبهایی که ارزش آن ها به بیش از 20 بیلیون تخمین زده شده است، نشان دهنده اهمیت کشور انگلستان به این ساختمان تاریخی می باشد. نکته ای که جالب توجه است حضور دائمی کلاغ ها در این برج می باشد، طبق باور قدیمی این کلاغ ها باعث نجات برج لندن می شوند، در صورتی که به هردلیلی آن ها نباشند، برج لندن خراب می شود. بنابراین تعدادی کلاغ هم همیشه اضافه نگه داشته می شوند. طبق بررسی های انجام شده این کار قدمتی 1800 ساله دارد.

برج لندن

برج لندن

 

  • شهر باث

شهر باث، شهری در جنوب غربی انگلستان می باشد، که دارای چشمه های آب گرم طبیعی فراوانی است که مورد توجه رومی ها بوده است. علاوه بر وجود این حمام های آب گرم رومی، معماری بی نظیرباعث شده است که این شهر از لحاظ سبک شهرسازی و وجود بافت های قدیم مورد توجه گردشگران زیادی از سراسر دنیا به این منطقه شده است.

پل پولتنی که یکی از زیباترین مکان های موجود در انگلستان برای عکاسی می باشد، نیز در این شهر قرار دارد. علاوه بر همه این آثارتاریخی فوق العاده ای که در این شهر وجود دارد، می توان در این شهر یک مسابقه کریکت را از نزدیک دید.

شهر باث

شهر باث

دانشگاه های انگلستان

برخلاف برخی از کشورها، که فقط در پایتخت آن ها دانشگاه های بزرگ قرار دارند، کشور انگلستان با سیستم آموزشی بسیار قوی که دارد، دارای دانشگاه های فراوانی در شهرهای خود است. به این دلیل ادامه تحصیل برای هرکسی که بخواهد در انگلستان تحصیل کند، امکان پذیر می باشد.

دانشگاه آکسفورد، کمبریج، لندن، منچستر، اسکس و …

در این بخش دو دانشگاه معروف انگلستان توضیح داده خواهد شد.

دانشگاه آکسفورد:

این دانشگاه با بیش از 22 هزار دانشجو قدیمی ترین دانشگاه انگلیسی زبان در سراسر دنیا است. طبق آمار بدست آمده بیش از 94% فارغ التحصیلان این دانشگاه بلافاصله بعد از اتمام تحصیل وارد بازار کار می شوند یا برای ادامه تحصیل اقدام می کنند. تعداد 80 جایزه نوبل بدست آمده اثبات سیستم آموزشی بسیار قوی این دانشگاه می باشد.

دانشگاه کمبریج:

دومین دانشگاه انگلیسی زبان بعد از دانشگاه آکسفورد می باشد. این دانشگاه، 31 کالج و 6 مدرسه آموزشی دارد. سیستم آموزشی دانشگاه کمبریج مشابه آکسفورد می باشد، که میزبان بیش از 20 هزار دانشجو از سراسر دنیا است.

دانشگاه های آکسفورد

دانشگاه های آکسفورد

هزینه های زندگی در انگلستان

هزینه های زندگی در انگلستان

هزینه های زندگی در انگلستان

رستوران

وعده های غذایی، رستوران ارزان قیمت 12.00 £

غذا برای 2 نفر، رستوران متوسطه، سه دوره 50.00 £

غذای مک میل در رستوران مک دونالد 5.00 £

کاپوچینو (به طور منظم) 2.56 £ 2.00-3.00

کک / پپسی (بطری 0.33 لیتر) 1.18 £

آب (0.33 لیتر بطری) 0.90 £

بازارها

شیر (به طور منظم)، (1 لیتر) 0.88 £

نان سفید تازه (500 گرم) 0.95 £

برنج (سفید)، (1 کیلوگرم) 1.21 £

تخم مرغ (به طور منظم) (12) 1.88 £

پنیر محلی (1 کیلوگرم) 5.38 £

سینه مرغ (بیسکویت، بدون پوست)، (1 کیلوگرم) 5.88 £

گرد گوشت گاو (1 کیلوگرم) (یا گوشت ران) 7.76 £

سیب (1 کیلوگرم) 1.82 £

موز (1 کیلوگرم) 0.97 £

پرتقال (1 کیلوگرم) 1.66 £

گوجه فرنگی (1 کیلوگرم) 1.80 £

سیب زمینی (1 کیلوگرم) 1.20 £

پیاز (1 کیلوگرم) 0.92 پوند

کاهو (1 عدد ) 0.73 £

آب (بطری 1.5 لیتر) 0.98 £

بسته سیگار (مارلبورو) 9.00 £

حمل و نقل

بلیط یک طرفه (حمل و نقل محلی) 2.40 £

حمل و نقل معمولی (قیمت معمول) 60.00 £

شروع تاکسی (تعرفه عادی) 3.00 £

تاکسی 1 کیلومتر (تعرفه عادی) 2.00 £

تاکسی 1 ساعت انتظار (تعرفه عادی) 20.00 £

بنزین (1 لیتر) 1.14 £

فولکس واگن گلف 1.4 مدل 90 کیلو وات (یا ماشین جدید معادل) 18،000.00 £

تویوتا کرولا 1.6 لیتر 97 کیلو وات Comfort (یا جدید خودروی معادل) 18،039.23 £

نرم افزار (ماهانه)

عمومی (برق، گرمایش، آب، زباله) برای 85m2 آپارتمان 142.35 £ £

1 دقیقه. تعرفه تلفن همراه پیش پرداخت (بدون تخفیف یا برنامه) 0.14 £

اینترنت (60 مگابیت در ثانیه یا بیشتر، اطلاعات نامحدود، کابل / ADSL) 23.04 £ 15.00-35.00

ورزش و اوقات فراغت

باشگاه تناسب اندام، هزینه ماهانه برای یک بزرگسال 31.82 £

اجاره دادگاه تنیس (1 ساعت در آخر هفته) 9.49 £

سینما، انتشار بین المللی، 1 صندلی 10.00 £

مراقبت از کودکان

پیش دبستانی (یا مهد کودک)، خصوصی، ماهانه برای یک کودک 876.37 £

ابتدایی بین المللی، سالانه برای یک کودک 13،000.00 £

پوشاک و کفش

1 جفت جین (Levis 501 یا مشابه) 57.61 £

1 لباس تابستانی در یک فروشگاه زنجیره ای (Zara، H & M، …) 29.51 £ 20.00-45.00

1 جفت کفش نایک (متوسط) 59.70 £

1 جفت کفش مردانه کفش صنعتی 63.19 £

اجاره در هر ماه

آپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر 767.93 £

آپارتمان (1 خوابه) خارج از مرکز 624.40 £

آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر 1،247.00 £

آپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز 963.11 £

خرید آپارتمان قیمت

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر 4،821.76 £ 2،

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در خارج از مرکز 3،039.31 £

حقوق و مالی

میانگین حقوق ماهانه خالص (پس از پرداخت مالیات) £ 1،776.82

نرخ بهره وام در درصد (٪)، سالانه 3.26

 

هزینه های زندگی در پرتغال

هزینه های زندگی در پرتغال

 

رستوران

وعده های غذایی، رستوران ارزان قیمت 7.00 €

غذا برای 2 نفر، رستوران متوسطه، سه دوره 30.00 €

غذای مک میل در رستوران مک دونالد 5.70 €

کاپوچینو (به طور منظم) 1.18 €

کک / پپسی (بطری کوچک 11.2 اونس) 1.17 €

آب (بطری کوچک 11.2 اونس) 0.85 €

بازارها

شیر (به طور منظم)، (1 گالن) 2.19 €

نان سفید تازه (1 پوند) 0.93 €

برنج (سفید)، (1 پوند) 0.38 €

تخم مرغ (به طور منظم) (12) 1.59 €

پنیر محلی (1 پوند) 3.32 €

سینه مرغ (بیسکویت، بدون پوست)، (1 پوند) 2.40 €

گوشت گاو (1 کیلوگرم) (گوشت ران) 3.89 €

سیب (1 پوند) 0.63 €

موز (1 پوند) 0.50 €

پرتقال (1 پوند) 0.51 €

گوجه فرنگی (1 پوند) 0.59 €

سیب زمینی (1 پوند) 0.34 €

پیاز (1 پوند) 0.37 €

کاهو (1 سر) 0.86 €

آب (1.5 لیتر بطری) 0.53 €

بسته سیگار (مارلبورو) 4.80 €

حمل و نقل

بلیط یک طرفه (حمل و نقل محلی) 1.50 €

حمل و نقل معمولی (قیمت معمول) 35.65 €

شروع تاکسی (تعرفه عادی) 3.42 €

تاکسی 1 مایل (تعرفه عادی) 0.82 €

تاکسی 1 ساعت انتظار (تعرفه عادی) 14.80 €

بنزین (1 گالن) 5.43 €

فولوکس واگن 90 کیلو وات یا خودروی جدید معادل 25،000.00 €

تویوتا کرولا 1.6 لیتر 97 کیلو وات کمپرسور (یا جدید خودرو جدید) 24،465.03 €

نرم افزار

عمومی (برق، گرمایش، آب، زباله) برای 915 متر مربع آپارتمان 88.15 €

1 دقیقه. تعرفه تلفن همراه پیش پرداخت (بدون تخفیف یا برنامه) 0.14 €

اینترنت (60 مگابیت در ثانیه یا بیشتر، اطلاعات نامحدود، کابل / ADSL) 26.64 € 20.00-36.00

ورزش و اوقات فراغت

باشگاه تناسب اندام، هزینه ماهانه برای 1 بزرگسال 35.33 €

اجاره دادگاه تنیس (1 ساعت در آخر هفته) 11.38 €

بلیط سینما، 6.00 €

مراقبت از کودکان

مهد کودک (یا مهد کودک)، خصوصی، ماهانه برای 1 کودک 426.93 €

ابتدایی بین المللی، سالانه برای 1 کودک 10،341.67 €

پوشاک و کفش

1 جفت جین (Levis 501 یا مشابه) 78.68 €

1 جفت کفش نایک (متوسط) 70.35 €

1 جفت کفش مردانه چرم کسب و کار 77.64 €

اجاره در هر ماه

آپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر 490.74 €

آپارتمان (1 خوابه) خارج از مرکز 340.38 €

آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر 858.45 €

آپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز 580.48 €

خرید آپارتمان

قیمت هر فوت مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر 170.44 €

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان خارج از مرکز 106.99 €

حقوق و مالی

میانگین حقوق ماهانه خالص (پس از پرداخت مالیات) 803.37 €

نرخ بهره وام در درصد (٪)، سالانه 3.05

تفاوت بین اجازه اقامت و اقامت دائم

تفاوت بین اجازه اقامت و اقامت دائم

تفاوت بین اجازه اقامت و اقامت دائم چیست؟

اقامت دائم که از آن به نام PR یا Permanent Residency یاد می شود، مجوز اقامت در کشور مورد نظر بدون محدودیت زمانی است. اما در مقابل اجازه اقامت که به نام Permit Residency  معروف است، مجوز ورود به کشور مورد نظر است، که اولین قدم برای گرفتن تابعیت یک کشور به حساب می آید. برای مثال کشوری مانند سوییس برای گرفتن شهروندی باید مدت زمان 12 سال در آن کشور زندگی کرد و سپس برای آن اقدام کرد.

در بخش زیر تفاوت های بیشتری از این دوحالت بررسی گردیده است.

اقامت دائم PR و شهروندی

  • متقاضی تمامی حقوق شهروندی به غیر از حق رای را دریافت می کند و بدون محدودیت زمانی می تواند در کشور مورد نظر اقامت داشته باشد.
  • در اکثر کشورها حداقل 6 سال زمان برای گرفتن اقامت دائم لازم است.
  • اجازه ورود و خروج بدون محدودیت و شرط
  • برای گرفتن شهروندی باید ابتدا اقامت دائم گرفت. برای مثال در انگلستان بعد از 5 سال به شرط داشتن اقامت دائم می توان شهروندی این کشور را دریافت کرد.

 

اقامت موقت

  • اغلب تحت عنوان اقامت موقت – اجازه ورود نامیده می شود، که به معنای اقامت دارای محدودیت زمانی است. معمولا به صورت سالانه تمدید می شود. در کشورهای اتحادیه اروپا و انگلستان، معمولا به جای ویزا از کارت با برچسب صورتی رنگ استفاده شود.
  • دارای شرطی از بابت حداقل روزهایی که باید در کشور مورد نظر اقامت داشت، نمی باشد.
  • می توان آزادانه به کشور مورد نظر ورود و خروج داشت.
  • بعد از تمدید اقامت موقت به صورت سالانه و طبق قوانین کشور مورد نظر می توان برای اقامت دائم و بعد از آن برای گرفتن شهروندی اقدام کرد. البته بعضی از کشورها، مانند نروژ می توان شهروندی را بعد از 7 سال بدون دریافت اقامت دائم گرفت.
زبان مالتایی

زبان مالتایی

زبان مالتایی و زبان انگلیسی دو زبان رسمی کشور مالتا می باشند. زبان تنها زبان سامی به جا مانده است که با الفبای انگلیسی نوشته می شود. مالتایی زبان مورد استفاده توسط اعرابی بود که در سیسیل زندگی می کردند که در قرن 9 تا 12 از این زبان استفاده می کردند. این زبان یک […]

زندگی در مالتا- بخش 2

زندگی در مالتا- بخش 2

آب آشامیدنی:

آب در سراسر کشور مالتا آشامیدنی است، علاوه بر این می توان بطری های آب معدنی را در صورت نیاز از فروشگاه های سطح شهر، رستوران ها و کافه ها تهیه کرد.

دوچرخه سواری در مالتا:

هردو شهر گزو و مالتا برای دوچرخه سواری از موقعیت بسیار مناسبی برخوردار هستند. تغییرجاده ها و منظره ها با هرپیج همچنین مسیرهای ساحلی و امتداد خطوط دریا لذت فراوانی را برای دوچرخه سواری در این جزیره فراهم کرده است. دوچرخه سواری در مالتا به عنوان یک تفریح و ورزش از محبوبیت خاصی برخوردار است که با گذشت زمان نیز تعداد علاقه مندان این ورزش رو به افزایش است. باتوجه به این شرکت ها وموسسات مختلفی در مالتا برای برگذاری تورهای دوچرخه سواری و خدمات آن فعال می باشند.

هتل ها و سالن های کنفرانس:

مالتا با طبیعتی زیبا و آب وهوای عالی پذیرای گردشگران زیادی از سراسر دنیا به این جزیره است. 14 هتل 5 ستاره با ظرفیت بیش از 5 هزار و 500 نفر  و 40 هتل 4 ستاره با ظرفیت 14 هزار تخت امکان پذیرای کامل از گردشگران را دارد. علاوه بر این هتل ها، می توان درخانه های سنتی محلی و روستایی اقامت گزید.

زندگی در مالتا- بخش 2

زندگی در مالتا- بخش 2