• پاسپورت گرانادا

    از آگوست سال 2013، پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر گردیده است. طبق قانون شماره 15 سال 2013 پارلمان گرانادا به شرط داشتن شرایط زیر می توان برای شهروندی این کشور اقدام کرد.

    کمک مالی 200 هزار دلاری به صندوق NTF
    سرمایه گذاری 350 هزار دلاری در بخش املاک و مستغلات

    برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸

    درخواست مشاورهدانلود کاتالوگ

چرا پاسپورت گرانادا انتخاب کنیم؟

گرانادا کشوری در شمال آمریکای جنوبی و در جنوب شرقی دریای کارائیب است که دارای وسعتی برابر 88 کیلومتر مربع می باشد.  این کشور دارای 6 جزیره می باشد که نام اصلی آن ها Camerhouge  می باشد، که در سال 1498 وقتی کریستف کلمب به آن منطقه رفت، نامش به Concepción Island تغییر پیدا کرد.

سواحل حیرت انگیز ماسه ای طلایی و سفید، درختان نخل و ادویه جات فراوان جز زییایی های این کشور آمریکایی به حساب می آیند. گرانادا از سه جزیره اصلی به نام های گرانادا، کاریکوآ و مارتینکو پتیته تشکیل شده است. این کشور قدمت بسیار طولانی و فرهنگی کهن دارد. در 7 فوریه سال 1974 بعد از سال ها استعمار توسط کشور انگلستان، این کشور مستقل شد.

اقتصاد این کشور به گردشگری، کشاورزی و بخش های تولیدی وابسته است. از سال 2015، برنامه های سرمایه گذاری برای گرفتن شهروندی این کشور امکان پذیر شده است و می توان با استفاده از سرمایه گذاری در این کشور اقامت این کشور آمریکایی را بدست آورد.

مزایای پاسپورت گرانادا :

  • طبیعت شگفت انگیز و ایده آل برای گردشگری
  • بدون نیاز به ویزا برای سفر به 120 کشور دنیا شامل، انگلستان، چین و کشورهای منطقه شینگن
  • فرآیند کوتاه انجام درخواست در ۴ ماه
  • شهروندی دائم برای خود و خانواده
  • امکان استفاده از ویزای E2 آمریکا
  • روند درخواست فرآیند پذیرش به صورت محرمانه بدون دخالت سایر کشورها
  • پرواز مستقیم به لندن، آلمان، نیویورک و میامی
  • سریع ترین فرآیند پذیرش در مدت ۱۲۰ روز
  • اعتبار پاسپورت گرانادا : پاسپورت گرانادا دارای اعتبار اولیه 5 ساله می باشد.
  • زمان کاری : 2 تا 3 ماه
  • سفر بدون ویزا : پاسپورت گرانادا 39 امین پاسپورت معتبر در بین تمام کشورهای دنیا با امکان سفر به 121 کشور دنیا طبق قوانین سال 2016 می باشد. همچنین گرانادا تنها کشوری است که در منطقه کشورهای کارائیب مجوز سفر بدون ویزا به چین را دارد.

 مراحل درخواست پاسپورت گرانادا

به شرط این که متقاضی حداقل 18 سال، عدم سو پیشینه، وضعیت سلامت خوب و پیش نیازهای مالی را داشته باشد، میتوان برای پاسپورت گرانادا اقدام کند. مراحل انجام این کار به صورت خلاصه به صورت زیر می باشد.

  • مرحله اول

    • ارسال رزومه و اسکن پاسپورت
    • امضای قرارداد
  • مرحله دوم

    ارتباط با نماینده مجاز منطقه ای برای آماده سازی مدارک برای پذیرش به CBIC. متقاضی باید اسناد رسمی مربوطه، آزمایش سلامت پزشکی را انجام دهد و در صورت خرید خانه باید مدارک آن را نیز تحویل دهد. تمامی اسناد باید به زبان انگلیسی و دارای تاییده قانونی باشند. نماینده محلی مربوط ضمن ارائه رسید دریافتی مدارک و مدرک جدید، آماده پاسخگویی به سوال های متقاضیان می باشد.

  • مرحله سوم

    هنگامی که تمامی مدارک تکمیل گردیدند، مدارک توسط نماینده سرمایه گذار به CBIC  ارسال می گردند. نماینده محلی مسئول پاسخگویی با سوالات احتمالی سرمایه گذاران در هرمرحله می باشد. در حال حاضر نیز مصاحبه ای در مراحل گرفتن اقامت شهروندی از طریق سرمایه گذاری لازم نمی باشد.

  • مرحله چهارم

    بعد از بررسی مدارک توسط CBIC  و ارائه پیشنهادات در صورت تایید مدارک، پرونده جهت تایید نهایی به وزیر ارسال می شود. بعد از آن مراحل کار توسط نماینده سرمایه گذار یا خود متقاضی نتیجه پرونده شامل پذیرش، رد و یا تاخیر در ارائه نتایج اعلام می گردد.

  • مرحله پنجم

    در صورت موفقیت آمیز بودن پرونده، CBIC  نامه ای را به متقاضی از طریق نماینده برای سرمایه گذاری در بخش مسکن یا مشارکت در صندوق NTF  اعلام می کند. در صورت خرید ملک توسط متقاضی، گواهینامه گرانادا – شهروندی گرانادا از طریق CBIC  به متقاضی ارسال می گردد. سپس نمایندگان محلی باید از این مدارک برای دریافت پاسپورت گرانادا اقدام کنند.

سوالات متداول:

آیا می توان برای گرفتن شهروندی برای خانواده اقدام کرد؟

بله- می توان برای همسر و فرزندان زیر 18 سال و پدر و مادر بالای 52 سال اقدام کرد. هزینه های آن نیز به تعداد افراد بستگی دارد.

آیا سرمایه NDF در صورت رد پرونده قابل بازگشت است؟

بله- تمام پول در صورت عدم پذیرفتن پرونده قابل برگشت است.

آیا باید در مراحل انجام کار به گرانادا سفر کرد؟

خیر، لازم به این کار در قبل، هنگام و حتی بعد از درخواست نیست.

زمان بندی انجام درخواست به چه صورت می باشد؟

اقدام برای شهروندی در زمان 60 روز بعد از پذیرش پرونده ( با توجه به دارابودن شرایط و دریافت مبلغ تعیین شده) انجام می شود. متقاضی می تواند بعد از آن درخواست پاسپورت کند، که در طی چند روز صادر می شود.

اعتبار پاسپورت گرانادا چند ساله است؟

5 ساله

مصاحبه ای برای CBI لازم است؟

خیر

آیا می توان درخواست را به صورت مستقیم برای شهروندی ارسال کرد؟

خیر، باید از طریق نماینده ها اقدام کرد.

چگونه می توان پاسپورت را تمدید کرد؟

طبق قانون گرانادا، شهروندان حق داشتن پاسپورت را دارند و دریافت پاسپورت از طریق نماینده ما در لندن یا به صورت مستقیم در گرانادا امکان پذیر می باشد.

سطح آموزشی دانشگاه های گرانادا به چه صورت می باشد؟

گرانادا دارای بهترین دانشگاه های دریایی می باشد، دانشگاه سنت جورج. همچنین دارای بهترین مدارس پزشکی، دامپزشکی، هنر، علوم می باشد. فارغ التحصیلان این دانشگاه در بهترین بیمارستان های آمریکا، انگلستان مشغول به کار می باشند. در حال حاضر دانشگاه های بین المللی این کشور بیش از 6000 دانشجو از 140 کشور دنیا را دارند.

هزینه های درخواست پاسپورت گرانادا

هزینه های شهروندی، مطابق جدول زیر می باشد.

مشارکت NTF

کمک مالی NTF متقاضی تک متقاضی اصلی + همسر خانواده چهار نفره خانواده بیش از چهار نفر
مقدار کمک مورد نیاز 200،000 دلار 200،000 دلار 200،000 دلار USD 200،000 به اضافه 25،000 دلار برای هر وابستگی اضافی پس از وابستگی سوم
هزینه درخواست 1500 دلار 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر نفر
هزینه دولتی 5000 دلار 5000 دلار برای هر نفر 5000 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 2000 دلار برای هر فرد وابسته بین 12-17 سال 5000 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 2000 دلار برای هر فرد وابسته بین 12-17 سال
هزینه پردازش 1500 دلار 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 500 دلار برای افراد زیر 18 سال 1500 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 500 دلار برای افراد زیر 18 سال

گزینه املاک و مستغلات

گزینه دولت واقعی متقاضی تک متقاضی اصلی + همسر خانواده چهار نفره خانواده بیش از چهار نفر
مقدار کمک مورد نیاز 350،000 دلار 350،000 دلار 350،000 دلار 350،000 دلار
هزینه دولت 50000 دلار 50000 دلار 50000 دلار 50،000 دلار و 25000 دلار برای هر وابستگی اضافی پس از وابستگی سوم
هزینه درخواست 1500 دلار 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر نفر
هزینه دولتی 5000 دلار 5000 دلار برای هر نفر 5000 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 2000 دلار برای هر فرد وابسته بین 12-17 سال 5000 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 2000 دلار برای هر فرد وابسته بین 12-17 سال
هزینه پردازش 1500 دلار 1500 دلار برای هر نفر 1500 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 500 دلار برای افراد زیر 18 سال 1500 دلار برای هر فرد 18 سال و بالاتر، 500 دلار برای افراد زیر 18 سال

املاک و مستغلات گرانادا

روند افزایش قیمت زمین به دلیل افزایش سرمایه گذاران خارجی رو به افزایش است. قیمت یک هتل 420 هزار دلار و قیمت یک ویلای شیک در ساحل به میزان 600 دلار می باشد. قیمت متوسط برای هر متر مربع بین 200 دلار تا 500 دلار با توجه به موقعیت زمین می باشد. میزان اجاره در مناطق ساحلی 2/4 درصد می باشد. قیمت اقامت در مناطقی مانند سینامن، پریکلی، بندر لوییس حدود 700 تا 1000 دلار برای هر مترمربع و در گران ترین حالت سال به میزان 1700 دلار هم می رسد.

برای سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات، سرمایه گذار می تواند در ساخت و سازهای دولتی تایید شده مانند هتل های لوکس، ویلاها و استراحت گاه ها که حداقل به میزان 350 هزار دلار ارزش مالی دارند، سرمایه گذاری کند  و باید این فعالیت را برای 5 سال انجام دهد.

درباره ما

شرکت دروازه افق بهار ( مسئولیت محدود ) و شماره ثبت  ۴۰۲۴۲۸ در سال ۱۳۹۰ در اداره ثبت شرکت های تهران ثبت گردیده است. شرکت ما با همکاری وکلای قانونی و شرکت های معتبر سرمایه گذاری در در سراسر جهان میتواند شما در راه دریافت اقامت و مهاجرت یاری نماید.

دفتر مرکزی در اروپا شرکت Bahar Gate LTD به شماره ثبت 10007547 در انگلستان و شهر لندن ثبت شده و آماده خدمات رسانی به هموطننان عزیز میباشد.

شرکت Bahar Gate LTD انگلستان نماینده رسمی شرکت Arton Capital ( شرکت طرف قرارداد با دولت گرانادا ) می باشد.

شرکت ما با سالها تجربه در زمینه مهاجرت و اقامت کشور های مختلف مفتخر است به شما هموطنان عزیز مشاوره دهد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید یا فرم روبرو را تکمیل نمایید. همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت.

دفتر ایران

آدرس : تهران خیابان شریعتی بالاتر از پل صدر کوچه سیمیاری پلاک ۲۸ واحد ۷
تلفن : ۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶
همراه : ۰۹۱۲۷۹۲۴۵۰۵

دفتر انگلستان

Address : 20-22 Wenlock Road
London/England N1 7GU
Telephone : +44 203 286 0509
Email : info[at]bahargate.co.uk

دفتر آمریکا

Address : 155 North Wacker Dr, Suite 4250 Chicago, IL 60606 USA
Telephone : +1-646-480-0041
Email : info[at]bahargate.us

درخواست مشاوره

© Copyright - Bahar Gate LTD