• پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری

برنامه پاسپورت مالتا برای گرفتن شهروندی از طریق سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران و خانواده های آن ها ایجاد شده است. برنامه سرمایه گذاری جمهوری مالتا بوسیله قانون شهروندی مالتا، فصل 188 در نوامبر سال 2013 تنظیم و سپس در سال 2014 به تصویب رسید. طبق این قانون اشخاصی که به توسعه اقتصادی و اجتماعی مالتا کمک می کنند، می توانند شهروندی را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.

باتوجه به بررسی  پرونده و ارزیابی امنیتی آن شامل بررسی سوابق متقاضیان، آن ها می توانند در ازای سرمایه گذاری در مالتا، پاسپورت مالتا را برای خود و خانواده بگیرند.

سرمایه گذاران باید حداقل 18 سال سن داشته باشند و علاوه بر تامین پیش نیازهای پاسپورت مالتا شامل حداقل زمان  اقامت در مالتا یا 12 ماه شرایط لازم برای سرمایه گذاری را فراهم کنند.

برنامه جدید پاسپورت مالتا برای متقاضیان باز می باشد، اما ظرفیت این برنامه 1800 نفر است. درخواست های زیادی از سراسر دنیا برای این برنامه شده است. به گونه ای در ماه نوامبر 2016، 800 متقاضی برای این برنامه اقدام کرده اند.

پاسپورت مالتا از طریق برنامه سرمایه گذاری

درباره مالتا

مالتا شامل مجموعه الجزایری است که در مرکز دریای مدیترانه قرار دارد، که شامل سه جزیره مهم مالتا، گوزو و کومینو می باشد. جمعیت این کشور 400 هزار و مساحت آن 316 کیلومتر می باشد. تا قبل از استقلال مالتا در  سال 1964 قوانین انگلستان در این کشور اجرا می شد تا این که ده سال بعد در سال 1974 مالتا به عضویت کشورهای متحد المنافع درآمد.

بعد از استقلال این کشور، تجارت و گردشگری به صورت فزاینده ای گسترش یافت و امروزه مالتا و گوزو دارای اقتصاد مبتنی بر گردشگری و صنعتی می باشند تا این که سرانجام در  ماه می سال 2004 نیز سرانجام مالتا به عضویت اتحادیه اروپا درآمد.

امروزه مالتا میزبان گردشگران زیادی در تعطیلات سالیانه می باشد و صنعت گردشگری به منبع اصلی درآمد این کشور تبدیل گردیده است. آب و هوای آفتابی، سواحل زیبا، شب هایی قشنگ این کشور مدیترانه ای باعث جذب افراد زیادی از سراسر دنیا به مالتا با تاریخی 7000 ساله گردیده است.

پاسپورت مالتا

پاسپورت مالتا

شرایط برنامه پاسپورت مالتا برای سرمایه گذاران خارجی

برای پذیرش سرمایه گذاری، متقاضی اصلی برنامه باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • حداقل 650000 یورو به صندوق توسعه و صندوق ملی مالت کمک کند. همسر و فرزندان باید مبلغ 35000 یورو را پرداخت کنند- فرزندان مجرد بین 18 تا 25 سال و والدین وابسته نیز باید مبلغ 50000 یورو پرداخت کنند.
  • سرمایه گذاری حداقل 150000 یورو در اوراق قرضه، سهام یا اوراق قرضه که مورد تایید دولت است و برای 5 سال باید انجام پذیرد.
  • سرمایه گذاری در ملک مسکونی به میزان حداقل 350.000 یورو یا اجاره ملک برای حداقل پنج سال به میزان حداقل 16000 یورو

پس از تایید درخواست متقاضی سرمایه گذاری او برای شهروندی صورت می گیرد.

شرایط اضافی

  • حداقل سن متقاضی اصلی 18 سال
  • بررسی سوابق و درست بودن فعالیت متقاضی
  • عدم سوپیشینه
  • سلامت متقاضی
  • پوشش قرارگرفتن توسط بیمه بین المللی

فرآیند درخواست پاسپورت مالتا

مراحل کار جهت دریافت پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری به صورت زیر می باشد.

  1. تهیه و ارائه درخواست (متقاضی اصلی و وابستگان)
  2. پرداخت سرمایه اولیه 10،000 یورو از مبلغ 650،000 یورو، هزینه های مربوط به ارزیابی امنیتی و گذرنامه
  3. بررسی درخواست و ارزیابی امنیتی
  4. صدور تاییدیه درخواست
  5. کمک به صندوق توسعه ملی و اجتماعی (ظرف مدت 25 روز)
  6. سرمایه گذاری اقتصادی و گرفتن ملک
  7. برآورده کردن پیش نیازهای لازم برای شهروندی
  8. صادر شدن تابعیت 12 ماه بعد از تاریخ دریافت اجازه اقامت
  9. صدور پاسپورت مالتا

معمولا روند بررسی درخواست برای دریافت شهروندی 12 ماه بعد از پذیرش درخواست توسط دولت مالتا می باشد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد پاسپورت مالتا از طریق برنامه سرمایه گذاری لطفا با ما تماس بگیرید.

مزایای پاسپورت مالتا

  • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 160 کشور، از جمله ایالات متحده آمریکا
  • زندگی و کار در کشورهای اتحادیه اروپا
  • سفر به 26 کشور عضو ناحیه شینگن بدون ویزا
  • زندگی امن، مطمئن و دلپذیر
  • پایین بودن جرم و جنایت در مالتا
  • امکانات بهداشتی عالی
  • بدون مالیات بر ثروت، وراثت یا هدیه
  • فرصت های مالیاتی خوب
  • امکان داشتن دو تابعیت

پاسپورت مالتا

سفر بدون نیاز به ویزا

شهروندان مالتا می توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از 160 کشور دنیا سفر کنند. با این حال توصیه می شود قبل از سفر با مقامات مربوطه در جهت اطلاع از آخرین اخبار ارتباط برقرار کنند.

آلبانی هنگ کنگ لهستان
آندورا هندوراس کشور پرتغال
آنتیگوا و باربودا مجارستان کره جنوبی
آرژانتین ایسلند رومانی
اتریش ایرلند ساموآ
ارمنستان اسرائيل سان مارینو
باهاما ایتالیا صربستان
باربادوس جامائیکا سنت کیتس و نویس
بلژیک ژاپن سیشل
بلیز کیریباتی سنگاپور
بوسنی هرزگوین کوزوو جمهوری اسلواکی
بوتسوانا جمهوری قرقیزستان اسلوونی
برزیل لتونی جزایر سلیمان
برونئی دارالسلام لیختن اشتاین آفریقای جنوبی
بلغارستان لیتوانی اسپانیا
کانادا لوکزامبورگ سنت لوسیا
شیلی مالاوی سنت وینسنت و گرنادین
کلمبیا مالزی سوازیلند
کاستاریکا مالدیو سوئد
کرواسی موریس سوئیس
قبرس مکزیک تایوان
جمهوری چک مغولستان گامبیا
دانمارک مولداوی تونگا
دومینیکا موناکو ترینیداد و توباگو
اکوادور مونته نگرو تونس
السالوادور مراکش توووالو
استونی نائورو اوگاندا
آلمان هلند اوکراین
فیجی نیکاراگوئه امارات متحده عربی
فنلاند اروگوئه انگلستان
فرانسه نروژ شهر واتیکان
یورو نیوزیلند وانواتو
یونان عمان ونزوئلا
گرانادا پاناما ایالات متحده
گایانا پاراگوئه زامبیا
جورجیا پرو زیمبابوه
گواتمالا فیلیپین

© Copyright - Bahar Gate LTD