• مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

    مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است. براساس گزارش صندوق بین المللی پول، استرالیا در رتبه چهارم اقتصادی در دنیا قرار دارد و شهرت خوبی دارد. یک کشور توسعه یافته با شاخص توسعه انسانی بسیار بالا است و تمام پارامترهای یک زندگی خوب مانند کیفیت زندگی، سلامت، آموزش و پرورش، آزادی اقتصادی و حمایت از آزادی های مدنی و حقوق سیاسی را دارا می باشد.

برای سرمایه گذاری در استرالیا مبلغ زیادی لازم است. با این حال مالیات در استرالیا در مقایسه با کشورهای گروه 7 (آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا، ایالات متحده آمریکا، کانادا) پایین تر می باشد. برای سرمایه گذاری در استرالیا سه روش موجود می باشد.

  • ارائه طرح کارآفرینی :برای افرادی که سابقه و مهارت تجارت دارند و می خواهند تجارت خود را ایجاد و یا گسترش دهند.
  • سرمایه گذاری حالت 1: سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 5/1 میلیون دلار استرالیایی در ایالت های استرالیا به منظور ایجاد کسب و کار و انجام فعالیت های سرمایه گذاری که سرمایه گذار مشخص کرده است.
  • سرمایه گذاری حالت2 : سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 5 میلیون دلار استرالیایی در استرالیا به منظور ایجاد کسب و کار و انجام فعالیت های سرمایه گذاری

بعد از دریافت ویزای موقت نوآوری و سرمایه گذاری می توان برای ویزای دائمی 188 اقدام کرد، که 9 ماه زمان لازم است. این روش اقدام برای ویزای دائمی نسبت به بقیه روش ها موثرتر می باشد. به همین دلیل بررسی های لازم بر روی پرونده در مقابل با سایر روش ها برای تایید صحت مدارک و فرآیند کار با دقت بیشتری صورت می گیرد و به صورت خلاصه دارای پیش نیازهای زیر می باشد.

مهاجرت به استرالیا

ویژگی های مهاجرت به استرالیا

نوع ویزا ویزای تجاری نوآوری و سرمایه گذاری (دائمی)
مدت زمان 9 ماه
الزامات متقاضی باید در ابتدا توسط دولت استرالیا تایید شود و ویزای تجارت و نوآوری (188) را دریافت کرده باشد- داشتن پیش نیازهای لازم در خصوص برنامه سرمایه گذاری که برای اولین بار اقدام کرده است یا ویزا خاص (شماره 444) ضروری می باشد.
حداقل سرمایه گذاری جریان نوآوری کسب و کار: هیچ، سرمایه گذاری حالت1)5/1 میلیون دلار-سرمایه گذاری حالت 2) 5 میلیون دلار
مالیات مالیات برای اشخاص به صورت افزایشی از 0 تا 45 درصد می باشد. برای شرکت ها نیز به میزان 5/28 درصد (در صورتی که گردش مالی کمتر از 2 میلیون دلار استرالیایی باشد) یا 30 درصد ( برای گردش مالی بالای 2 میلیون دلار استرالیایی) می باشد.
شرایط برای شهروندی 4 سال اقامت
زبان برای شهروندی دانش پایه انگلیسی
اقامت دائم بله
ملزومات دیگر متقاضی باید یک گذرنامه معتبر( یا سند سفر دیگر) داشته باشد، بدهی های احتمالی به دولت استرالیا را پرداخت کند. تشخیص هویت انجام شود.
تابعیت دوگانه بله

برنامه های مهاجرت به استرالیا

برنامه ویزای نوآوری و سرمایه گذاری اقامت استرالیا ( ویزای 188)

از تاریخ 1 سال 2012، ویزای شماره 188 جایگزین برنامه های قبلی ویزا(160، 161، 162، 163، 164، 165 ) گردید. برای گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری برای این ویزا، داشتن پیش نیازهای زیر ضروری است:

  • کسب 65 امتیاز لازم
  • تاییدیه انگیزه نامه برای فعالت تجاری
  • زیر 55 سال

در صورت داشتن شرایط بالا، متقاضی می تواند برای یکی از دوحالت های زیر اقدام کند.

  • نوآوری و کارآفرینی
  • سرمایه گذاری

شرایط لازم برای کارآفرینی

  • تعهد و توانایی سرمایه گذار برای ایجاد یک زمینه جدید شغلی یا ادامه گزینه های موجود
  • داشتن موفقیت در فعالیت های قبلی
  • دارایی شخصی 800 هزار دلار استرالیایی
  • گردش حساب تجاری 500 هزار دلار استرالیایی

تمدید ویزا برای دو سال بعد هم به شرط داشتن شرایط امکان پذیر می باشد.

شرایط لازم برای سرمایه گذاری

  • حداقل 3 سال سابقه سرمایه گذاری مستقیم در سرمایه گذاری واجد شرایط
  • سرمایه گذاری 1/5 میلیون دلاری (دلار استرالیا) در اوراق قرضه دولتی 4 ساله
  • سرمایه شخصی 2/25 میلیون دلار (دلار استرالیا)

در این حالت گردش حساب لازم نمی باشد.

مهاجرت به استرالیا

نقشه کشورهایی که میتوان با پاسپورت استرالیا بدون ویزا سفر کرد

مهاجرت به استرالیا

© Copyright - Bahar Gate LTD