ویزای طلایی پرتغال

اخذ ویزای طلایی پرتغال به دلیل زمان کوتاه و موفقیت بالا جز محبوب ترین ویزاها و روش های موجود برای اقامت دائم اروپا می باشد، که فرصت عالی را برای سرمایه گذاران برای زندگی و کار در اروپا فراهم می کند.

با استفاده از خرید املاک و مستغلات با ارزش 350 هزار یورو، امکان دریافت اقامت برای متقاضی، همسر و فرزندان زیر 23 سال و پدر و مادر در مدت زمان 6-4 ماه فراهم می باشد. در سال ششم نیز می توان برای گرفتن پاسپورت پرتغال اقدام کرد، همچنین لازم به اقامت دائم در پرتغال نمی باشد و تنها حضور به مدت 7 روز در پرتغال کافی است.

با استفاده از اقامت پرتغال می توان بدون نیاز به ویزا به اروپا سفر کرد و از بیمه رایگان و تحصیل استفاده نمود.

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

چرا پرتغال

پرتغال یکی از جذاب ترین کشورهای اروپایی با تاریخی و فرهنگی غنی می باشد، که علاوه براین  دارای ویژگی های منحصر به فرد زیر است:

  • بهترین سیستم مالیاتی برای بازنشستگان- بهترین ارائه خدمات به سرمایه گذاران
  • کشوری بسیار آرام- اقتصادی پایدار و امن
  • استانداردهای بالای زندگی با پایین ترین هزینه ها
  • کیفیت بالای جاده ها، ارتباطات و سیستم خدمات درمانی (12 امین کشور دنیا)
  • بهترین مقصد گردشگردان
  • بهترین کشور در اروپا و آمریکای شمالی برای جذب مهاجر (بعد از سوئد با آب و هوایی بسیار سرد)
  • مردمی تحصیل کرده و تسلط بر زبان انگلیسی
  • هوای آفتابی و گرم در طول سال

ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری

ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری فرصت خوبی را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است، که میتوانند علاوه بر دریافت سود با سرمایه گذاری برای اقامت اتحادیه اروپا و شهروندی نیز اقدام کنند.

روش های دیگری هم برای دریافت ویزای طلایی پرتغال وجود دارد، که آن ها در پیش نیازها و زمان و نوع فعالیت با هم متفاوت می باشند.