• اقامت پرتغال - اقامت دائم پرتغال

    با برنامه ویزای طلایی پرتغال ( اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال ) در سال 2012، یک فرصت استثنایی برای اقامت از طریق سرمایه گذاری برای متقاضیان از کشورهای جهان سوم پدید آمده است.

    پرتغال کشوری در اروپای غربی و دارای آب و هوای گرم مدیترانه ای است. پرتغال جز کشورهای اتحادیه اروپا، با هزینه های پایین زندگی است. سیستم اقتصادی و سیاسی پایدار با استانداردهای بالای زندگی جز بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت و زندگی است. در طول 10 سال گذشته، تقاضا برای ساختمان و زمین دارای رشد افزاینده ای بوده است.

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اقامت دائم پرتغال با ما تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸

ویژگی های اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال

  • ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری در این پروژه بدست می آید.
  • ۴۵ برنامه سرمایه گذاری به میزان ۲۸۰ هزار یورو- مبلغ کل ۱۲.۶ میلیون یورو
  • هر ۴۵ سرمایه گذار این پروژه، شامل سهم در تمامی بخش های پروژه شامل مناطق مسکونی، رستوران، استخر شنا و آبگرم پزشکی می شوند.
  • ۷ روز اقامت رایگان در هر سال
  • صدور سند مالکیت برای سرمایه گذاران
  • قابل فروش سهام توسط سرمایه گذاران در هر زمان
  • تضمین سود ۵ درصدی برای ۱۲ سرمایه گذار اول
  • تضمین سود ۴ درصدی در ۳ سال اول شروع عملیات ساخت و ساز هتل و سود 5 درصدی در سال های بعدی
  • تضمین ۱۰۰% بازگشت پول بعد از ۶ سال سرمایه گذاری
  • پروژه دولتی
  • معاف از مالیات املاک و مستغلات
  • دریافت کمک مالی در سال ۲۰۲۰ از سوی اتحادیه اروپا به کشور پرتغال
اقامت دائم پرتغال

اقامت دائم پرتغال

درخواست مشاوره رایگان ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶ – ۰۹۱۲۷۹۲۴۵۰۵

جمع آوری مدارک

کارت ملی، شناسنامه، عقدنامه، گواهی عدم سو پیشینه، مدارک شغلی، تحصیلی و تمکن مالی

شروع پروسه

عقد قرارداد، تحویل مدارک، واریز ۵۰٪ از مبلغ وکالت، ارسال پرونده به پرتغال و دریافت دعوتنامه از طرف وکیل

سفر به پرتغال

سفر به پرتغال و بازدید پروژه، انگشت نگاری، ثبت در اداره پلیس پرتغال و افتتاح حساب بانکی

دریافت ویزا

بازگشت به ایران و واریز مبلغ بابت سرمایه گذاری و پس از گذشت ۴ ماه میتوانید ویزای خود را دریافت کنید.

پاسپورت پرتغال :

طبق قوانین تابعیت (شماره 81/37 در تاریخ 3 اکتبر) بعد از 6 سال شهروندی پرتغال از طریق پاسپورت امکان پذیر می باشد.

سفر بدون ویزا

کارت هویت ID card امکان سفر به 26 کشور شینگن را می دهد که شامل حداکثر اقامت 90 روز در مدت زمان 180 روز در کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد. برای انگلستان باید ویزای جداگانه تهیه کرد. همچنین امکان سفر و اقامت در کشورهایی مانند کرواسی، رومانی، قبرس، بلغارستان، مونته نگرو با این که جز اتحادیه اروپا نیستند، به میزان حداکثر 30 روز امکان پذیر می باشد.

مالیات پرتغال

پرداخت مالیات برای مسافرانی که کمتر از 180 روز از سال در پرتغال هستند لازم نمی باشد.

پیش نیازهای اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال :

یکی از ویژگی های خوبی که پرتغال در مقایسه با سایر کشورها دارد، عدم نیاز به حضور در پرتغال می باشد. تنها 7 روز در سال اول و 14 روز در 2 سال بعد کافی است.

مدارک لازم اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال

  • دارا بودن مبلغ سرمایه گذاری ۲۸۰.۰۰۰ یورو
  • پاسپورت معتبر
  • کارت ملی شناسنامه و عقدنامه
  • درخواست رسمی برای ورود به پرتغال
  • برگه تایید سلامت
  • برگه عدم سابقه کیفری از کشور مبدا یا کشوری که بیش از یک سال در آن اقامت داشته اید.
  • برگه امضا شده که قادر می سازد سفارت پرتغال در خصوص سوابق کیفری بررسی کند.
اقامت دائم پرتغال

اقامت دائم پرتغال

اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال از طریق خرید ملک

قیمت ساختمان و ملک با توجه به افزایش تعداد سرمایه گذاران چینی بالا رفته است (سال 2016)، به صورتی که این افزایش قیمت آپارتمان ها (5/3 درصد) و ویلاها (9/3 درصد) از ژانویه سال 2016 در مناطقی مانند لیسبون، مادیرا، آلگارو و کاسکایس ایجاد شده است. به طور متوسط قیمت زمین در هر متر مربع در لیسبون برابر با 1260 یورو می باشد، این در حالی است که در آلگارو و مادیرا به ترتیب برابر با 1287 یورو و 1230 یورو می باشند. اجاره در لیسبون نیز از میزان 5 درصد به 8/6 درصد رسیده است، به صورتی که اجاره برای هر مترمربع برابر با 8 تا10 یورو می باشد ( به طور متوسط برای یک ساختمان 50 متر مربعی برابر با 500 یورو در ماه).

اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال از طریق خرید املاک و مستغلات به میزان 500 هزار یورو از طریق خرید املاک جدید در پرتغال بدست می آید. در مقابل اقامت با استفاده از پروژه های بازسازی که نیازمند به 350 هزار یورو می باشد، زمان طولانی دارد و سیستم بررسی آن نیز سخت تر می باشد، به این دلیل این روش توصیه نمی شود.

مدت اجباری برای اقامت در پرتغال، در سال اول 7 روز و در دوسال بعد 14 روز می باشد.

روش های مختلف سرمایه گذاری در پرتغال

دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری از روش های زیر امکان پذیر می باشد.

  1. تجاری: انتقال سرمایه با ارزش حداقل 1 میلیون یورو
  2. املاک و مستغلات: خرید زمین و ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو
  3. بازسازی املاک و مستغلات: این حالت سرمایه گذاری برای ساختمان هایی با زمان بیش از 30 سال در مناطق شهری با ارزش حداقل 350 هزار یورو انجام می پذیرد.
  4. تحقیق و تکنولوژی: سرمایه گذاری به میزان حداقل 350 هزار یورو برای کارهای تحقیقاتی در مراکز خصوصی و دولتی
  5. هنر، فرهنگ: سرمایه گذاری به میزان حداقل 250 هزار یورو برای سرمایه گذاری و حمایت در کارهای هنری- بازسازی میراث ملی
  6. صندوق های سرمایه گذاری: سرمایه گذاری به میزان 500 هزار یورو و بیشتر برای خرید سهام در صندوق های سرمایه گذاری یا سرمایه گذاری ریسکی
  7. اشتغال: ایجاد حداقل 10 شغل

سوالات متداول در خصوص اقامت پرتغال – اقامت دائم پرتغال

چرا پرتغال؟

  • آب وهوای دلپذیر گرم (در مقایسه با سرمای هوا اروپا)
  • هزینه پایین زندگی
  • بهداشت و سلامتی عالی
  • 300 پرواز روزانه از پرتغال به آمریکا و شامل کشورها
  • سفر راحت با ویزای شینگن

آیا کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم می توانند برای این ویزا اقدام کنند؟

خیر، این برنامه فقط مخصوص کشورهای جهان سوم است.

اقامت در کشور پرتغال ضروری است؟

خیر، تنها در سال اول به مدت 7 روز لازم  می باشد.

چه موقع امکان دریافت اقامت دائم وجود دارد؟

بعد از 5 سال اقامت بی وقفه، به صورتی که در مدت زمان کمتر از 6 ماه در هر سال قبل و بعد اقامت دائم در پرتغال باشد.

آیا اعضای خانواده هم شامل این برنامه می شود؟

بله، تمامی اعضای خانواده

زمان لازم برای دریافت این برنامه اقامتی چقدر می باشد؟

3 تا 6 ماه

تمدید اعتبار ویزا بعد از چند سال است؟

به صورت یک ساله، بعد از آن به صورت دو بازه ی دو ساله، سپس اقامت دائم بعد از 5 سال.

چقدر ویزای پرتغال ارزش دارد؟

کشور پرتغال جز کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. پاسپورت این کشور در رتبه 6ام با توانایی سفر به 172 کشور بدون نیاز به ویزا را دارد. همچنین با پاسپورت پرتغال می توان در 26 کشور اتحادیه اروپا شامل سوییس و انگلستان زندگی و کار کرد.

آیا متقاضی ویزای طلایی باید در خانه ای که اجاره کرده یا خریده زندگی کند؟

خیر، او آزاد است و فقط می تواند برای گرفتن ویزای طلایی این کار را انجام دهد.

آیا برای کشوری محدودیتی برای ویزای طلایی است؟

خیر، به غیر از اتحادیه اروپا، از بقیه کشورها می توانند برای این ویزا درخواست کنند.

برای چه مدت زمانی اوراق قرضه نگه داشته می شوند؟

اگر متقاضی برای ویزای طلایی اقدام کرده باشد، به مدت 5 سال.

آیا امکان خرید و فروش واحد خریداری شده است؟

بله، در هر زمان که متقاضی بخواهد. اما ویزای طلایی تمدید نخواهد شد.

چه مدت زمان برای تمدید ویزا از طریق برنامه ویزای طلایی فرصت باقی است؟

تا 30 روز قبل از پایان اعتبار ویزا، با ارائه مدارک زیر امکان تمدید آن است.

الف) تامین حداقل زمان مورد نیاز برای اقامت

ب) نگه داری میزان سرمایه گذاری برای زمان حداقل 5 سال

ج) خطری برای سلامت یا امنیت مردم پرتغال نداشته اید.

د) هزینه لازم برای زندگی در پرتغال را دارید.

زمان لازم برای بررسی به مدت 60 تا 90 روز می باشد.

مزایای اقامت دائم پرتغال

  1. زندگی، تحصیل، سفر در اروپا
  2. محبوب ترین برنامه سرمایه گذاری در اروپا
  3. کمترین پیش نیازهای لازم برای زندگی
  4. سرمایه گذاری سودآور از طریق املاک و مستغلات
  5. دریافت پاسپورت پرتغال بعد از 6 سال
  6. عدم دریافت مالیات در صورتی که متقاضی کمتر از 183 روز در پرتغال اقامت داشته باشد.
  7. بدون پیش نیاز زبان و مصاحبه
  8. مهاجرت به اروپا به همراه فرزندان و خانواده
  9. سفر بدون ویزا از طریق ویزای شینگن شامل کشورهای سوییس، آلمان و….
  10. بررسی صلاحیت برای اقامت دائم بعد از 5 سال زندگی در پرتغال

درخواست مشاوره

© Copyright - Bahar Gate LTD