اقامت انگلستان

دریافت اقامت انگلستان در مدت زمان ۶ ماه بدون نیاز به مصاحبه و سفر به انگلستان برای ارسال درخواست. کشور انگلستان جز یکی از بهترین کشورها برای مهاجران و برای کسانی که خاستار اقامت در یک کشور اروپایی با استاندارهای بالای زندگی هستند می باشد. متقاضیان بسیار زیادی از کشورهای آسیایی، به خصوص هند، چین، پاکستان و امارات برای گرفتن اقامت و فعالیت های تجاری برای انگلستان می باشند.

سرمایه گذار می تواند خانواده و فرزندان زیر ۱۸ سال را همراه خود بیارد. همچنین باید بعد از ۶ ماه ورود به انگلستان، برای سرمایه گذاری اقدام کند.

برای گرفتن اقامت انگلستان دو روش موجود می باشد.

  1. برنامه کارهای کارآفرینی انگلستان (حداقل ۲۰۰ هزار پوند)
  2. برنامه سرمایه گذاری انگلستان بخش 1 (حداقل ۲ میلیون پوند )

 

اقامت انگلستان

اقامت انگلستان

الف) اقامت انگلستان از طریق کارآفرینی

برای گرفتن این نوع از ویزا نیاز به آیلتس 4.5 است. متقاضی و وابستگان آن ( همسر و فرزندان زیر 18 سال) می توانند ویزا برای  زمان 3 سال و 4 ماه دریافت کنند و تا 2 سال بعد نیز، اقامت در انگلستان داشته باشند. بعد از 5 سال اقامت در انگلستان نیز می توانند برای اقامت دائم و 1 سال بعد نیز برای گرفتن پاسپورت انگلستان اقدام کنند.

حداقل سرمایه گذاری در این حالت برای ایجاد یک فعالیت جدید یا ایجاد دوشغل جدید برای ساکنان انگلستان برابر با 200 هزار پوند می باشد.در این حالت باید متقاضی به صورت تمام وقت برای فعالیت خود کار کند و علاوه بر پرداخت مالیات، حقوق به کارکنان خود (حداقل دو نفر) برای 5 سال حقوق دهد.

 

ب) گرفتن اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

دولت انگلستان از آوریل سال 2011، سیاست های تشویق کننده برای حمایت و جذب سرمایه گذاران ایجاد کرد، به گونه ای که این سیاست ها منجر به کاهش محدودیت ها و جذب افراد ثرومند برای سرمایه گذاری در انگلستان گردید.

بدین منظور برای مهاجرت به انگلستان به میزان 2 میلیون پوند به مدت 5 سال نیاز است، که به صورت اوراق قرضه دولتی یا سهام یا وام انجام می پذیرد. سرمایه گذار اجازه ندارد، پول خود را در بخش مسکن یا سپرده بانک سرمایه گذاری کند. لازم به کار کردن نیست. سرمایه گذار آزاد است که با باقی مانده سرمایه خود، 250 هزار پوند آزادانه هرکاری می خواهد بکند. به شرط این که سرمایه گذار دارای حداقل 2 میلیون پوند در حساب بانکی خود باشد، اختیار معامله داده می شود. برای سرمایه گذاران با سرمایه ای بالاتر از 5 میلیون پوند، اقامت دائم بعد از 3 سال و برای سرمایه گذاران با سرمایه ای بیش از 10 میلیون پوند، اقامت دائم بعد از 2 سال داده می شود.

در صورت کامل بودن مدارک، متقاضی یک ویزای اقامتی 3 ساله دریافت می کند، که تا 2 سال قابل تمدید است و بعد از 5 سال نیز، می تواند برای اقامت دائم اقدام کند، در صورتی که سرمایه گذار سرمایه خود به میزان 1 میلیون پوند را حفظ کرده باشد. وقتی که اقامت دائم دریافت گردید، متقاضی می تواند آزادانه به انگلستان سفر کند و یا حتی می تواند در داخل انگلستان نباشد، به شرطی که مجموعه زمان اقامت در خارج از انگلستان کمتر از 2سال متوالی باشد.

  • بدون مصاحبه حضوری
  • بدون پیش نیاز و مدرک زبان انگلیسی برای گرفتن ویزا
  • بدون سابقه کاری تجاری
  • بدون پیش نیاز پزشکی
  • مصاحبه دولتی نیز معمولا انجام نمی شود.
  • زمان انجام پرونده بسیار سریع و معمولا بین 1 تا 6 هفته می باشد.