• اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

    آیا اقامت در مالتا برای شما مناسب است؟
    اگر به دنبال موارد زیر هستید، مالتا گزینه مناسبی به شمار می آید.
    سفر به اروپا بدون ویزا
    سفر به همراه خانواده
    زندگی در اروپا
    استانداردهای بالای زندگی
    امکان سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به جای سرمایه گذاری املاک و مستقلات
    امکان تبدیل اقامت مالتا به شهروندی

    مشاهده ویدیو تبلیغاتیدانلود کاتالوگ

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری تنها در مدت زمان ۴ ماه برای کلیه افراد خانواده و فرزندان تا سن ۳۵ سال, بدون نیاز به شرط حضور فیزیکی و مدرک زبان امکان پذیر می باشد.

مالتا در بخش مرکزی دریای مدیترانه قرار دارد، یکی از بهترین نقاط اروپا برای زندگی هستند، که دارای فرهنگ غنی و تاریخ طولانی و همچنین مردمانی مهمان نواز و جاذبه های فراوان گردشکری می باشد.

اقامت در اروپا بدون محدودیت و همچنین سفر به تمامی کشورهای مختلف اتحادیه اروپا از جمله مزایای گرفتن اقامت مالتا می باشد.

در حال حاضر مالتا با داشتن استانداردهای بالای زندگی، امنیت ، آب وهوای عالی، ارزش بالای پولی و ثبات اقتصادی مورد توجه بسیاری از مهاجران به اروپا قرار گرفته است

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

زندگی در اروپا برای تمامی افراد خانواده تنها در مدت 3 ماه

قوانین مربوط به اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری بر طبق قوانین اصلاحیات صورت گرفته در ماه آگوست سال 2015 اداره مهاجرت، فصل 217 قوانین مالتا می باشد، که موجب تصویب قانون 288 در سال 2015 گردید. اقامت دائم مالتا و ضوابط اخذ ویزا برای اشخاصی که تمکن مالی دارند می باشد.

مزایا اقامت دائم مالتا

شهروندی اتحادیه اروپا

مالتا جز کشورهای اتحادیه اروپا است و همچنین جز ناحیه ویزای شینگن

دریافت پاسپورت مالتا

بعد از هفت سال اقامت در مالتا، تبدیل به شهروندی با سرمایه گذاری در مالتا امکان پذیر میباشد.

کارت اقامت اتحادیه اروپا

با دارا بودن کارت اقامت مالتا میتوان بدون نیاز به ویزا به کشورهای منطقه شینگن سفر کرد.

دریافت اقامت دائم مالتا در کوتاه ترین زمان

تنها با گذشت ۴ ماه امکان گرفتن اقامت دائم مالتا می باشد.

زندگی به همراه تمامی اعضای خانواده

همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال و بالاتر از ۱۸ سال به شرط وابستگی ( به طور مثال فرزندان محصل) و پدر و مادر فرد متقاضی و همسرتان

بازپرداخت

بعد از ۵ سال مقدار سرمایه گذاری ۲۵۰ هزار یورویی برگشت داده خواهد شد.

عدم نیاز به سکونت

برای نگه داری وضعیت اقامتی، لازم به حضور فیزیکی نمی باشد.

لذت از زندگی در مالتا

اقامت در مالتا با استانداردهای بالای زندگی و کاهش هزینه های زندگی در مقایسه با کشورهایی همچون ایتالیا، انگلستان، فرانسه، اسپانیا و ایرلند می باشد. در حال حاضر میزان بسیار پایین نرخ جرم نشان دهنده ی ایمن بودن مالتا برای زندگی به همراه خانواده می باشد

اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا

نحوه اخذ اقامت دائم مالتا

برای گرفتن اقامت دائم مالتا نیاز به انجام موارد زیر میباشد.

  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به میزان ۲۵۰ هزار یورو که بعد از گذشت حداقل ۵ سال امکان دریافت می باشد.
  • هزینه بررسی پرونده توسط دولت به میزان ۳۰ هزار یورو غیر قابل بازگشت
  • خریداری یک ملک در مالتا به میزان ۳۲۰ هزار یورو ( ۲۷۰ هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو)، یا اجاره یک ملک به ارزش ۱۲ هزار یورو در سال (۱۰ هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو)

آیا خانواده من میتوانند ویزای اقامت مالتا دریافت کنند؟

بله، طبق قوانین اشخاص وابسته شامل همسر و فرزندان ، همچنین پدر و مادر شما و همسرتان.

پیش نیازها

  • عدم سوپیشینه در کشورخود
  • عدم تحریم فرد توسط اتحادیه اروپا

زمان لازم برای گرفتن کارت اقامت اتحادیه اروپا

۲ ماه پس از تایید اپلیکیشن امکان دریافت اقامت مالتا خواهد بود.

اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا

© Copyright - Bahar Gate LTD